EUK 134 0.1%

4990 Ft

EUK 134 0.1%

Kategória:

Leírás

Egy kimagaslóan hatékony antioxidánst kimagasló mennyiségben tartalmazó szérum. Küzd a káros szabadgyökök ellen, és segíti a bőröd antioxidáns védelmét.

  • Erősíti a bőr természetes antioxidáns védelmét
  • Küzd a bőröregedés jelei ellen
  • Segíti a fényvédelem hatékonyságát
  • Csökkenti a pirosságot, érzékeny bőrre is jó választás
  • Vízmentes, olajmentes formula
  • 100%-ban illat- és színezékmentes
  • Állatokon nem tesztelték

Kiszerelés: 30ml

Részletek:

Mi teszi a terméket egyedivé?

Az EUK 134 egy rendkívül különleges antioxidáns, ami a bőrben természetesen is megtalálható enzimeket (a superoxide dismutase-t és a katalázt) utánozza, ezzel pedig kimagaslóan eredményes tud lenni a káros szabadgyökökkel szembeni harcban. Ráadásul megvan az a rendkívüli és ritka tulajdonsága, hogy önregeneráló molekulát alkot, így nem “használódik el” a bőrbe jutva, hanem újra és újra képes megújulni, hogy minél hatékonyabban harcolhasson még a szabadgyökökkel szemben. A szuper káros hydrogen-peroxidot semlegesíti, a reaktív oxigént (ROS) pedig vízzé és (nem reaktív) oxigénné alakítja. Bónusz jó tulajdonsága, hogy csökkenti a pirosságot is, és segít megóvni a bőrsejteket a napkárosodástól.

Jó tudni: A 0,1% kevésnek tűnik, de valójában rengeteg, duplája az általában megszokott mennyiségnek (ami 0,05%). A magas hatóanyag tartalom miatt a szérum színe barnás.

Ezt is jó tudni: Nem ajánlott erősebb savakkal együtt használni, mert azok semlegesíthetik az EUK 134-et.

A formula nem tartalmaz vizet, olajat és természetesen alkoholmentes.

Kinek való ez a termék?

Azoknak, akik hallottak már az EUK 134 utánozhatatlan antioxidáns hatásáról, és azoknak is, akik még nem – mindenkinek.

Használat:

Használd reggel vagy akár este önmagában a vizes alapú szérumok után, még a hidratálód előtt. Akár össze is keverheted más szérummal vagy hidratálóval is, hogy felturbózd azok antioxidáns hatását, azonban arra ügyelj, hogy savakkal sose keverd! Így például ne keverd össze a The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%-val, vagy azelain savval sem.

Jó tudni: A használatkor érezhetsz egyfajta melegséget, ez teljesen normális!

Összetevők:

Propanediol, Ethylbisiminomethylguaiacol manganese chloride.