ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Az eladó adatai:
A megrendelt termékeket a Cseke Gábor Jánosné E.V. (Cím: 4266 Fülöp, Tótfalu utca 17.. Adószám: 8306164652) szállítja, mint eladó.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:
A vásárolt áruk jellemzőit a termék oldalon található leírásból tudhatod meg részletesen.

A termékek részletes magyarnyelvű használati utasítást tartalmaznak és rendelkeznek a magyarországi forgalomba hozatalhoz szükséges engedélyekkel. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek némelyike illusztráció.

A vételár mindig a kiválasztott áru mellett kerül feltüntetésre, az összegek nettó árak, vállalkozásunk Alanyi Adómentes egyéni vállalkozás, a feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból (pl hibás árközlés) eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget. Amennyiben egy termékár hibásan lett közzétéve, az eladó és a vevő kölcsönösen megállapodhatnak egy mindkét fél számára kedvező megoldásban. Amennyiben nem születik megegyezés a hibás áron közzétett termék szállításától az eladó elállhat. Több termékcsoportból történő egyidejű vásárlás esetén az egyes termékcsoportokba tartozó árukra vonatkozó szállítási feltételek eltérhetnek egymástól.

Egyszerre több akció esetén mindig csak egy árengedményt érvényesítünk, az érvényes akciók közül a legnagyobb mértékűt. Akciós kedvezmények nem összeadhatóak. Állandó, egyedi árengedmény esetén az akciós kedvezményt csak abban az esetben tudjuk megadni, ha az nagyobb az állandó árengedmény értékénél, ellenkező esetben csak az állandó árengedmény kedvezmény százalékát számlázzuk.

Egyéb feltételek:
Az Cseke Gábor Jánosné E.V. ezúton tájékoztat, hogy személyes adataidat a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Az adatokat az adatközlő (vásárló) beleegyezése nélkül harmadik fél számára nem szolgáltathatja ki.

Külön rendelkezésed hiányában az LenachBeauty a későbbiekben tájékoztat akcióiról és újdonságairól. További részletek alul, az Adatvédelem fejezetben!

Ügyfélszolgálatunkat az info@lenachbeauty.com e-mail címen érheted el.
Amennyiben észrevételed vagy esetleg panaszod van ugyan erre a címre küldj egy e-mailt nekünk.

Az www.lenachbeauty.com webáruház üzemeltetőjének adatai: Cseke Bábor Jánosné E.V.
Adószáma: 8306164652
A székhely címe: 4266 Fülöp, Tótfalu utca 17.
Telefon:
E-mail cím: info@lenachbeauty.com

Jogi, etikai feltételek:
GM regisztrációs szám: 2007. törvény szerint nem szükséges
Vásárlói ügyfélszolgálat (Vevőszolgálat):
Telefonos ügyelet nyitvatartás: Munkanapokon 9-17 óráig.

Kötelező válaszadási idő az e-mailen beérkezett megkeresésekre: 5 munkanap

Vásárlási feltételek:
Teljesítés módjai: Csomagküldő cég általi házhozszállítás.

Teljesítés költsége: Belföldre a szállítási feltételek szerint bruttó 30.000- Ft feletti értéknél ingyenesen házhozszállítással és csomagolási díjjal. Bruttó 30.000,- Ft alatti rendelés esetén összesen plusz 1177 Ft szállítási és csomagolási díjért.

A webshopban található árak Nettó árak, vállalkozásunk Alanyi Adómentes egyéni vállalkozás!

Külföldre a szállítási díj előzetes egyezetése esetén tudunk csak szállítani
FIGYELEM! Külföldről történő rendelés esetén minden esetben kérj előzetes információt a termékek szállíthatóságával, illetve árával kapcsolatban emailen vagy telefonon.

Fizetési mód: A rendelés átvételekor a futárnak készpénzzel vagy a futárnak bankkártyával vagy előre utalással.

Egyéb feltételek: Az online megrendelt termékek kiszállítása általában – maximum 4 munkanapon belül, a Posta futárszolgálattal történik.

Amennyiben a termék nincs raktáron, úgy e-mail és/vagy telefon útján értesítünk a várható elérhetőségről és szállításról.

Termékekre érvényes szavatosság és annak részletei:

 

Az elállási jogról: 
“A csomagolás felbontása után higiéniai vagy egészségvédelmi okból vissza nem szolgáltatható termékek (például golyósdezodor, szájápolási termékek stb.) esetén nem állhat el a fogyasztó a szerzõdéstõl, így nem áll módunkban visszavenni a termékeket. Fontos tudni, hogy a higiéniai vagy egészségvédelmi okból vissza nem szolgáltatható termékeket is visszaküldheti, amennyiben a csomagolást, a védõfóliát még nem bontotta fel, vagyis a terméket még nem vette használatba. Ehhez webáruházunkba az átvételtõl számított 14 napon belül jelezni kell a visszaküldés szándékát. A Posta futárszolgálata pedig a vásárló költségére kérésre vissza is szállítja a megvásárolt terméket, amelynél nem feltétel, hogy pontosan 14 napon belül meg is kapjuk. A leadott rendelésektõl való elállási jog gyakorlására vonatkozó részletes törvényi szabályozást a 17/1999. (II.5). kormányrendelet tartalmazza.