Akció!

DeaPiu Botox hatású azonnali ránctalanító krém

21990 Ft

Összetevők: víz, glicerin, magnézium szilikát, propilén glikol, szódium szilikát, tokoferol acetát, fenoxietanol, poliszorbát 20, nátrium-lauroil-laktilát, cellulóz gumi, xantán gumi, etil hexil-glicerin, ceramid fel (np), kaprilil-glikol, ceramid AP, koleszterin, fitoszfingozin, karbomer, acet-hexapeptid-8, pentapeptid 18, ceramid eo.

Kategóriák: ,

Leírás

Az idő előrehaladtával a testünk csökkenti a kollagén képződést, mely egy alapvető fehérje a bőr tónusának és rugalmasságának a megőrzésében. Így, egy bizonyos kor után, előjönnek a felszíni ráncok.

A DEA più a Giovelle Cosmetics laboratóriumában fejlesztették ki Olaszországban.

A krémnek azonnali emelő (lifting) hatása van a felhám mélyebb rétegébe, így segít ellensúlyozni a természetes öregedési folyamatot.

Használja bátran szemkornyékre, homlokra, száj körül, az orcáján (az egész arcfelületén) illetve dekoltázson, kézfejen.

A DEA più Instant Lifting Gel rugalmassá, teltebbé, természetesen fiatalabbá varázsolja a bőrét!

Elasztin termelés ösztönzés

A BŐRFIATALÍTÁS LEGJOBB SZÖVETSÉGES

A DEA piú-t kifejezetten az elasztin termelésének ösztönzésére fejlesztették ki, amelyek a bőrfiatalítás legjobb szövetségesei. A krémnek azonnali emelő (lifting) hatása van a felhám mélyebb rétegébe, így segít ellensúlyozni a természetes öregedési folyamatot. Használd bátran szemkörnyékre, homlokra, száj körül, arcodra, illetve dekoltázson, kézfejen.